Overnatting

Vi tilbyr røff og tøff overnatting med moderne komfort på en nedlagt militærleir. Vi har et kasern med 26 sengeplasser, spa, sauna, innendørs boblebad, billiard, darts, aking, sneballkasting, bueskyting og felles barskap.

Vi er et uhøytidelig værtskap som setter hyggelige opplevelser i sentrum. Kom som du er og vi kan garantere en hyggelig weekend.

Overnatting på kaserna

Kasernet er nyrenovert med 26 sengeplasser. To av rommene er innredet identiskt til den millitære stilen som var her tidligere. Vi har en stor sauna og et 5 seters boblebad fritt tilgjenglig. Av andre aktiviteter på kaserna har vi billiard og darts for de holde seg innendørs. Alle som vil ut kan ta del i ski, aking, snøballkastning, bueskytting med mer.

 

Bildegalleri

arrows1.png

Opplevelser

Ønsker du å oppleve finnmarks naturen? fiske på blikkstille sjø? befare i gamle tyske ruiner fra 2.verdenskrig? Vi tilbyr dette og mer til.

Fisketurer på sjøen

Drømmer du om å fange kongekrabbe eller stortorsken ute på sjøen for så å dra til land og tilberede den over åpen ild? Kanskje får vi se både kongeørna, selen eller hvalen i sitt naturlige element.

Guidede turer i krigsminner og steinalder

Dere kan få oppleve gammel historie fra steinalder til andre verdenskrig. Vi tar turen til områder med godt bevarte og tydelige spor fra krigen dager. Her vil du kunne se rester av kystfort, skytegraver og kanonstillinger med mer. Vi har alltids en historie eller to som vi gjerne deler med dere. 

 

arrow2.png

Arrangement

På kaserna kan du arrangere burdsdagsselskap eller barnedåp med hele familien tilstede, slektstreff, konfirmasjon eller bryllup som rommer slekta, gutteturer og heisaturer for den sammensveisede gjengen.

Lokalene er også flotte hvis du vil holde en konferanse eller for eksempel et allsangtreff for de sanglystne.

arrow3.png

Veibeskrivelse / Kart

Kaserna ligger i Tanahus Leir ca 28 km fra Tana Bru i retning nord på vestsiden av Tana Elva.

Kjørerute fra Tana Bru

Kjørerute fra Kirkenes Flyplass

Screen_Shot_2013-06-10_at_4.38.40_PM.png

arrow2.png

phone.png

Priser og Kontakt Info

 

Priser

Vi ønsker at du tar kontakt for et godt pristilbud ved større arrangement, men i utgangspunktet så tar vi 350,- pr seng/døgn. Det inkluderer boblebad og badstue, tilgang til kjøkken, fri bruk av vaskemaskin, felles peisestue med billiard og darts m.m. 


Kontakt Info

Gisle Pettersen
tlf: 91 76 29 57
e-post: gisp@online.no

starorange.png